logoespa banner
logo

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ

11/02/2022

   Το λογιστικό μας γραφείο Π & Κ Κρανιώτης και Συνεργάτες στελεχωμένο με το πιο έμπειρο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό για περισσότερο από τριάντα έτη καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων, που αναθέτουν την κάλυψη των αναγκών του λογιστηρίου τους σε εξωτερικό συνεργάτη λογιστή - φοροτεχνικό.

   Η συνεργασία με το γραφείο μας αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν την επιχείρησή σας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα προχωρήσαμε σε μία σημαντική πρωτοβουλία για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε, συστήνοντας Κοινοπραξία με τη Δικηγορική εταιρεία των Αθηνών «ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ». Η δικηγορική αυτή εταιρεία είναι ένα από τα μεγαλύτερα εξειδικευμένα στο εργατικό δίκαιο δικηγορικά γραφεία, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε εργασιακά θέματα που απασχολούν επιχειρήσεις, αλλά και Συλλόγους εργαζομένων και εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

  Σκοπός της κοινοπραξίας μας είναι να παρέχουμε ακόμη πιο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα εργασιακά ζητήματα μίας επιχείρησης, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Ενδεικτικά οι υπηρεσίες μας αυτές αφορούν: την κατάρτιση προγραμμάτων μείωσης μισθολογικού κόστους, αντιμετώπιση δικαστικών ή θεμάτων τριβής (Επιθεωρήσεις Εργασίας), κατάρτιση ειδικών συμβάσεων εργασίας, Κανονισμών Προσωπικού, σχέδια και διαδικασία Ομαδικών Απολύσεων, αντιμετώπιση προστίμων κλπ..

   Είμαστε αποφασισμένοι με τη συνεργασία μας αυτή να σταθούμε δίπλα στην επιχείρηση και στην αντιμετώπιση των δύσκολων εργασιακών της θεμάτων με εμπειρία, επιστημοσύνη και αποτελεσματικότητα.

 

kraniotis_logo.png

Χρυς. Σμυρνης 55 και Θουκυδιδου ,24131 Καλαμάτα

Τηλ.+302721062520,

Fax +302721062064

e-mail: [email protected]

www.kraniotis.gr

logo.jpg

Ακαδημίας 35 Κολωνάκι, 10672 Αθήνα,

τηλ. +302103838412,

fax +302103634617

e-mail: [email protected]

www.karouzoslawoffice.gr

© 2023 kraniotis.gr all rights reserved
chevron-downmenu-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram