kraniotis-logo
Χ. Σμύρνης 55 Καλαμάτα
[email protected]
27210 62510-529

Δημοσιοποιήθηκε η νέα ΚΥΑ για τα εργασιακά - Τι γίνεται με τις συμβάσεις εργασίας

Δημοσιοποιήθηκε η νέα ΚΥΑ για τα εργασιακά - Τι γίνεται με τις συμβάσεις εργασίας και αποζημιώσεις ειδικοί σκοπού

https://www.youtube.com/watch?v=WX6QLnxBBWs
    Οι επιχειρήσεις οι οποίες με εντολή δημόσιας αρχής δεν θα λειτουργήσουν και τον και τον Μάϊο θα υποβάλουν αίτηση στο Π. Σ. ΕΡΓΑΝΗ από 18 Μαΐου έως 31 Μαΐου και θα δηλώσουν ότι παραμένουν κλειστές.
 
    Οι εργαζόμενοι αυτών των επιχειρήσεων δεν χρειάζεται να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση εφόσον δεν έχουν κάποια αλλαγή στα στοιχεία τους.     
    Εφόσον υπάρχει μεταβολή πχ στο τραπεζικό λογαριασμό ή στα στοιχεία μίσθωσης της κυρίας Κατοικίας τους θα υποβάλλουν αίτηση τροποποίησης από 19 Μαΐου έως 1 Ιουνίου και θα λάβουν αποζημίωση ειδικού σκοπού 534 ευρώ από 5 Ιουνίου έως 10 Ιουνίου.
 
    Οι πληττόμενες επιχειρήσεις καθώς και αυτές ξεκινούν να επαναλειτουργούν σταδιακά μέσα στον Μαΐο έχουν την δυνατότητα να θέσουν σε αναστολή το 60% του προσωπικού που ήδη είχαν θέσει σε αναστολή αλλά μέχρι τέλος Μαΐου.
    Οι εργαζόμενοι αυτοί θα λάβουν αναλογικά 18,00 ευρώ περίπου ανά ημέρα από την ημερομηνία που έληξε η πρώτη αναστολής της σύμβασης μέχρι τις 31 Μαΐου.
 
© 2023 kraniotis.gr all rights reserved
ιστοσελίδες καλαμάταdigital marketing
homeenvelopephonechevron-downmenu-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram